Olası sorunun kaynağı bilinmediğinde, bu sorunun bayilik sistemimizden kaynaklandığı sanılıyor. Ancak gelen talepleri incelediğimizde, bu durumlardan sadece %9’unun sistemimizle ilgili olduğunu gördük.

Sorunun bayilik sistemiyle ilgili olup olmadığını tespit etmek için kapa/aç yöntemini öneriyoruz.

Sorun mevcutken Japon Adam Bayi eklentisini devre dışı bırakın. Sorun hala devam ediyorsa, bu sistemimizle ilgili değildir. Çünkü başka birşey sorunu devam ettiriyor demektir. Fakat bayi eklentinizi devre dışı bıraktığınızda çözülüyorsa, sorun sistemimizden kaynaklanıyordur.

Bu durumda yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.

Bayilik siteniz standart üstünde bir performansla teslim edilir.

Ancak zamanla performansın düştüğü görülebilir. Bunun birkaç sebebi vardır.

  • Sitenize yeni eklentiler kurdunuz (sonra kaldırsanız bile kalıntı bıraktı).
  • Veritabanı hiçbir zaman sabit kalmaz. Zamanla doldukça veritabanı yükü artar.
  • WordPress stabil değildir. Göremediğiniz yazılımsal hatalar başlamıştır.
  • Kullandığınız hosting kaynaklı yavaşlamalar söz konusudur.

Kendi satış sitemiz JaponAdam.com her zaman ilk günki performansını koruyor.

Üstelik bu site, arkasında karmaşık otomasyon sistemlerinin merkez sunucusu olarak kullanılıyor. Ama bunca yüke rağmen performansı koruyabiliyoruz.

Yukarıda saydığımız performans zedeleyici sebepleri dikkate alırsanız, siteniz daima hızlı kalacaktır.

Her ürünün kullanım şekli farklıdır.

İlk defa deneyecek bir kullanıcı için her eklenti/tema biraz karmaşıktır. Nasıl ayarlayacağını ve kullanacağını kısa zamanda keşfedecektir. Buna “öğrenme eğrisi” deriz.

Nitekim listemizdeki onlarca ürünün her birinin kullanımında destek olamayız.

Örneğin bir lisans tedarikçisi olarak Ninja Tables eklentisine pek hakim değilim. Onu kullanmayı bilmek müşterinin yükümlülüğüdür. Eğer başaramazsa da iyi ihtimalle iade sağlarız ve memnuniyet kazanırız.

İade edilen ürünler, müşterinin sitesinden kaldırılamaz ve aktivasyon kodu iptal edilemez.

Bayilerimiz, bir müşteriye ödeme iadesi yaptıktan sonra ne olacağını merak ediyor. Sistemimizde iadeler için lisans haklarını silmek gibi bir özellik bulunmuyor. Müşteri ürünü kullanmaya devam edebilir.

Ödemeyi geri al, ürün sende kalsın.

Bu standart üstü bir iade politikasıdır. Ancak bu güveni sağladığımız müşteriler tekrar bizden alışveriş yapmaya istekli oluyorlar. Hem ürünü kullanıp, hem de ödemeyi geri isteyenler olacaktır. Ancak bu suistimalin %2-3 oranını geçmediğini gördük.

Her seferinde aynı IP adresi ve kart bilgileriyle bunu yapmaya çalışan müşteriler için önlemler alabilirsiniz.

Nitekim aylardır, binlerce lisans satmış bir marka olarak bununla sadece birkaç sefer karşılaştık. Sonuç olarak, iade talep edene istediğini verin. Sizin için hiçbir maliyeti olmayacaktır.

Bayilik sistemimiz, onu kullanabilecek yeterlilikte olduğunu onaylayanlar içindir.

Temel seviyede WordPress bilgisi gerektiği, katılım öncesinde bildirdiğimiz bir gereksinimdir. Nitekim isteğe göre özelleştirmeleri kolaylıkla yapabilirsiniz. Kadence teması ve Gutenberg sayfa oluşturucusunu bu sebeple seçtik.

Sonuç olarak, bayilerimiz kısa sürede öğrenme eğrisini tamamlayarak istediği özelleştirmeleri kolaylıkla yapabilecek beceriyi kazanabilirler. Sadece biraz aşina olmak için kendinize zaman tanımak gerekir.

Sağladığımız bayiliği başkalarına devretmenizde hiçbir sakınca yoktur.

Proje veya plan değişikliğiniz olabilir. Başka fırsatlara yönelince vakit eksikliği nedeniyle devretmek isteyebilirsiniz. Nitekim devredilen bayiler için yükümlülüğümüz yoktur.

Hizmet kapsamında sahip olduğunuz “Destek” süresi boyunca yardımcı olabiliriz. Ancak bayiliği devralan kişi için destek süresi dolduysa, bunu sağlayamayız.

Evet bu hakkınız.

Hiçbir yazılım hizmeti, çözülmemiş ve beklemekte olan destek taleplerini istemez.

Amacımız mümkün olan en hızlı desteği sağlamaktır. Sizlerin memnuniyetini korumak adına destek sorumluluğumuzu ciddiye alıyoruz. Bir talep geldiğinde, o anda ne yapıyorsak bırakır ve talebi hemen masaya yatırırız.

Tüm bayilerimiz için eşit destek sorumluluğumuz vardır.

İçtenlikle söylemek isteriz ki, destek bizim öncelikli vazifemizdir. İhtiyacınız olan her zaman destek talebinde bulunmaktan çekinmeyin.

Tüm katılımcılarımıza aynı bayilik sistemi teslim edilmektedir.

Nitekim herkesin deneyimi, yaklaşımı ve çabası farklıdır. Bir bayi günde 1 saat ilgilenirken, diğeri 2 saat ilgilenebilir. Bir bayinin ücretli reklamda tecrübesi vardır, diğerinin SEO. Bir bayi sitesine e-posta otomasyonu kurar, diğeri ürün sayfalarına detaylı açıklamalar ekler.

Kesin olan şudur ki, WordPress pazarında herkes için pastadan pay vardır.